Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Jens Vollens

Jens Vollens

werd geboren op 8 juni 1989 in Roeselare in een gezin van 3 kinderen. Hij genoot een opleiding als boekhouder en sinds een 2-tal jaren komen ook de muzikale kriebels boven. Hij begon met zangles en kreeg de mogelijkheid om met orkestbegeleiding een nummer in te zingen. Zo werd ‘Ik neem je mee’ geboren. Voor Jens een leuke en speciale ervaring.


Nu brengt hij zijn eerste eigen single ‘Mama Courtois’ uit. Hiermee speelt Jens in op de actualiteit en de populaire Rode Duivels. “We zijn een muzikale familie, in onze huiskamer staan de Vlaamse meezingers altijd op. Mijn interesse voor muziek heb ik dan ook van thuis uit meegekregen. Na mijn eerdere ervaring met ‘Ik neem je mee’ kriebelde het naar meer, naar mijn eerste eigen single. Ik zocht een echte meezinger, een ambiancenummer waar niemand op stil kan blijven staan. Zo ontstond ‘Mama Courtois” zegt Jens enthousiast.

De single gaat over feestvierende jongeren die compleet uit hun dak gaan en zich de vraag stellen wie nu eigenlijk de moeder van Thibaut Courtois is.
Bekijk hiernaast de videoclip van ‘Mama Courtois’:

Hallo,
Welkom bij Radio4jou,
Stel hier uw vraag,
Powered by